Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736781082

Amistoso (Int.) 736781082 Información oficial sobre el partido 736781082 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Metal Gear Solid FC Alineación oficial del equipo 'Metal Gear Solid FC' en el partido 3 - 4 Porta Romana FC Alineación oficial del equipo 'Porta Romana FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Metal Gear Solid FC Alineación oficial del equipo 'Metal Gear Solid FC' en el partido 1 - 2 Porta Romana FC Alineación oficial del equipo 'Porta Romana FC' en el partido
Tiene suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,0 % 43,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metal Gear Solid FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 14, Julián Pérez de MGSFC empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Julián Pérez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MGSFC es posava per davant 2 a 1.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Fernando Salinas Mila, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a MGSFC.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Gama de MGSFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Porta Romana FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Roma va ser finalitzada des de l'esquerra per Roberto Andreoli al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 27. L'anotador per Roma va ser Umberto Fabbri, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Umberto Fabbri va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Roma i marcant el 2 - 3.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Roma va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fabrizio Solemi.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Cristoforo Zanotti va estar a punt de posar per davant a Roma amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Santi Soriano va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Umberto Fabbri de Roma, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 70, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gianfilippo Giacobbi de Roma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.