Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736780393

Amistoso (Int.) 736780393 Información oficial sobre el partido 736780393 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 2 - 0 Chourmo Football Club Alineación oficial del equipo 'Chourmo Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 2 - 0 Chourmo Football Club Alineación oficial del equipo 'Chourmo Football Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IRON MAIDEN XI

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): MAIDEN XI prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Miguel Pujolasos va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raúl Jiménez Umbral, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gabirel Etxagoien va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Leonel Meseguer va entorpir al marcador d'en Juan Gabriel Roca per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Roland Matvon gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rupert Andreus va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Chourmo Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Chourmo FC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Şaban Ülmen va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Phan Đăng Doanh de Chourmo FC va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Yvan Bouet que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chourmo FC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nikodemus Torssonen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.