Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736780303

Amistoso 736780303 Información oficial sobre el partido 736780303 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 6 - 0 F.C. Juniors Old School Alineación oficial del equipo 'F.C. Juniors Old School' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 3 - 0 F.C. Juniors Old School Alineación oficial del equipo 'F.C. Juniors Old School' en el partido
Tiene bastante suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Castellote

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Jaoriziky Ramiaramanana de Castellote, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Castellote va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José María Gracia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Timmy Simon va incrementar l'avantatge de Castellote amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 0 s'ha de veure repetit: en Jaoriziky Ramiaramanana de Castellote va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Daniel Mora Martín, que no va perdonar.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 80 minuts quan Tevaearai Tauraa va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Timmy Simon, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 5 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jaoriziky Ramiaramanana va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Daniel Mora Martín va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Castellote.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José María Gracia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local José María Gracia per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Josep Clivillers va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

F.C. Juniors Old School

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Al-Amin Githinji.