Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736780247

Amistoso (Int.) 736780247 Información oficial sobre el partido 736780247 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 4 - 1 Wściekłe Psy FC Alineación oficial del equipo 'Wściekłe Psy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 5 - 0 Wściekłe Psy FC Alineación oficial del equipo 'Wściekłe Psy FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Objetivo 10

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Objetivo equilibrava la balança al minut 34. En Andrii Kozenko, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 55, Haritz Samur va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Mikel Argiñao, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Haritz Samur va incrementar l'avantatge de Objetivo amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Miguel Robertet va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mikel Argiñao va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Objetivo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Armando Becerra ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ragnar Savisaar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Objetivo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Robertet va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Wściekłe Psy FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Beckenbauer de Psiury va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.