Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736779368

Amistoso (Int., RC) 736779368 Información oficial sobre el partido 736779368 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 2 - 4 Kick em in the Shins Alineación oficial del equipo 'Kick em in the Shins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 3 - 0 Kick em in the Shins Alineación oficial del equipo 'Kick em in the Shins' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patxiflete Honduras

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Eduardo Pardo García, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Miguel De la Corte, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Patxiflete.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Falko Dirrigl de Patxiflete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Juan Miguel De la Corte de Patxiflete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Kick em in the Shins

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Shins va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Abdeslam Taleb, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Niko Mustikkamäki que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 117 Minuto 77 (Gol evento especial cansancio): En Juan Miguel De la Corte semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 77 de partit. En Niko Mustikkamäki del Shins s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 2 - 2.
  • 174 Minuto 110 (Gol de penalti): Al minut 110 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Will Zabierek va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 111 (Gol por el centro): Al minut 111, Blake Grant va augmentar l'avantatge de Shins a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Patxiflete. La jugada d'estratègia del Shins per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Abdeslam Taleb va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Will Zabierek va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Atte Rokka va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jim Berrigan.