Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736776477

Amistoso (Int.) 736776477 Información oficial sobre el partido 736776477 en Hattrick

31.07.2024 22:50:00

PIRULETE BASTIAN CHILE Alineación oficial del equipo 'PIRULETE BASTIAN CHILE' en el partido 0 - 4 FreeStyle Utd Alineación oficial del equipo 'FreeStyle Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PIRULETE BASTIAN CHILE Alineación oficial del equipo 'PIRULETE BASTIAN CHILE' en el partido 1 - 0 FreeStyle Utd Alineación oficial del equipo 'FreeStyle Utd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIRULETE BASTIAN CHILE

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Shiveshvar Dikholakar va rebre molts aplaudiments. Al minut 38 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Juan Antonio Schwab no va ser aprofitada per en Ferdinand Sikkens que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

FreeStyle Utd

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Joop Mayne va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de FreeStyle i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Joop Mayne va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a FreeStyle.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 67 minuts quan Aljaž Miklavec va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 3 per a FreeStyle.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al FreeStyle per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 75. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Joop Mayne. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.