Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736776266

Amistoso (Int.) 736776266 Información oficial sobre el partido 736776266 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

El petardo explotao Alineación oficial del equipo 'El petardo explotao' en el partido 2 - 2 Boldklubben FF Alineación oficial del equipo 'Boldklubben FF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
El petardo explotao Alineación oficial del equipo 'El petardo explotao' en el partido 4 - 3 Boldklubben FF Alineación oficial del equipo 'Boldklubben FF' en el partido
Tiene mala suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El petardo explotao

Goles Goles

  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Nguyễn Trí Hào de explotao va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Rafael Ribeiro, que no va perdonar.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Nguyễn Trí Hào va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Polán del explotao ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de explotao va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Cumplido, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gabriel Paniagua! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): Nguyễn Trí Hào va llançar una falta directa al minut 67 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Boldklubben FF

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rudolf Piek quedar desmarcat i marcar per a Boldklubben al minut 55. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb 74 minuts jugats, Gunstein Næss de Boldklubben va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Rudolf Piek va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Gunstein Næss va servir per deixar enrere el gegant Manuel Cortez al minut 19, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Bo-Lennart Sjöberg de Boldklubben, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Héctor Manuel Fajardo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Reynaldo Cigarra, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Boldklubben quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Niko Talvensaari va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.