Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736773779

Amistoso (Int., RC) 736773779 Información oficial sobre el partido 736773779 en Hattrick

31.07.2024 08:45:00

Usisavač Alineación oficial del equipo 'Usisavač' en el partido 1 - 3 Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Usisavač Alineación oficial del equipo 'Usisavač' en el partido 2 - 0 Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Usisavač

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Corria el minut 40, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Usisavač s'avançava en el marcador després que en Gian Paolo Ferone xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Gian Paolo Ferone, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hubert Knot va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en Mijo Čeliković va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Usisavač.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a Usisavač per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lumír Čeliković, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lumír Čeliković de Usisavač amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gian Paolo Ferone de Usisavač va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Siempre Málaga

Goles Goles

  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 64 minuts Lionel Martin va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): En Fèlix Ortafà donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 93 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 141 Minuto 108 (Gol de contra por el centro): Jordi Masuet va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Siempre, al minut 108. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Siempre va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Fèlix Ortafà va quedar-se sol davant el porter Lovor Mandel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Manuel Orio quasi marca en una jugada assajada de córner que Jordi Masuet havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 206 Minuto 100 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 100 minuts de joc, Lionel Martin semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jenthe Delcourt.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrián Cadórniga de Siempre es va guanyar la targeta groga merescudament.