Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736772843

Amistoso (Int.) 736772843 Información oficial sobre el partido 736772843 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Keirrisones Alineación oficial del equipo 'Keirrisones' en el partido 3 - 4 KS Chemik Jaworze Alineación oficial del equipo 'KS Chemik Jaworze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Keirrisones Alineación oficial del equipo 'Keirrisones' en el partido 2 - 5 KS Chemik Jaworze Alineación oficial del equipo 'KS Chemik Jaworze' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,0 % 82,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keirrisones

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Keirrisones. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Carlos Núñez Troya xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els seguidors del Keirrisones van tornar a saltar d'alegria al minut 76. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ricardo Bethencourt que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Diego Foquet, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Keirrisones.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Diego Ahicart era fer passades de llarga distància. Al minut 48 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Diego Foquet però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Diego Foquet no s'ho podia creure.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Keirrisones va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gustavo del Arroyo Bueno la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

KS Chemik Jaworze

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Jaworze van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 24, quan Ambroży Czapkowski va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Cristi Prejban que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Ambroży Czapkowski va aprofitar un error defensiu al minut 57, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Jaworze.
  • 135 Minuto 83 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Léonard Kerherve va demostrar la seva experiència quan al minut 83 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 4. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Léonard Kerherve al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.