Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736771441

Amistoso 736771441 Información oficial sobre el partido 736771441 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

Dunwich Balompié Alineación oficial del equipo 'Dunwich Balompié' en el partido 4 - 4 CD Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'CD Tuercebotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dunwich Balompié Alineación oficial del equipo 'Dunwich Balompié' en el partido 0 - 1 CD Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'CD Tuercebotas' en el partido
Tiene mucha potra 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dunwich Balompié

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El Balompié era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gonzalo Malo García va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Balompié, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de John Waiswa per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 186 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Balompié amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Clarencio da Bergueira, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Benjamín Giménez Arnau estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jesús Plaza va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 68.

CD Tuercebotas

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del Tuercebotas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juhan Allika, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 154 Minuto 59 (Gol de penalti): El jugador de Tuercebotas Carlos Eugénio Sobral va anotar des dels 11 metres al minut 59, posant el 3 - 2 al marcador.
  • 160 Minuto 62 (Gol de falta): Tuercebotas, al minut 62, van igualar el marcador a 3 - 3 gràcies a un bon llançament de falta de Carlos Eugénio Sobral.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Balompié. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Georgi Vasilev la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tuercebotas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 4 arribava al minut 77.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felix Topas de Tuercebotas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Felix Topas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.