Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736769122

Amistoso (Int.) 736769122 Información oficial sobre el partido 736769122 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Frenaybache Alineación oficial del equipo 'Frenaybache' en el partido 5 - 2 Syros CdF Alineación oficial del equipo 'Syros CdF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Frenaybache Alineación oficial del equipo 'Frenaybache' en el partido 3 - 1 Syros CdF Alineación oficial del equipo 'Syros CdF' en el partido
Tiene suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frenaybache

Goles Goles

  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Frenaybache va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ignacio Desperes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Joan Peris va augmentar l'avantatge de Frenaybache a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Frenaybache va aconseguir el 4 - 0 quan Joan Peris va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ramón José Serrano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Frenaybache.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kerim Perla al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Beñat Likiñano va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Jesús López de Castro es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Syros CdF

Goles Goles

  • 109 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Dimitris Theodoridis va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Jordi Miquel Fenoll va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.
  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Aleksandar Milošević va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 1.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 2 quan Dakis Zacharias va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 87 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Corantin Barbaroux de Syros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefos Floros de Syros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.