Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736767344

Amistoso (Int.) 736767344 Información oficial sobre el partido 736767344 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Txikitines F.C. Alineación oficial del equipo 'Txikitines F.C.' en el partido 5 - 3 Botev Plovdiv PFC Alineación oficial del equipo 'Botev Plovdiv PFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Txikitines F.C. Alineación oficial del equipo 'Txikitines F.C.' en el partido 7 - 1 Botev Plovdiv PFC Alineación oficial del equipo 'Botev Plovdiv PFC' en el partido
Tiene mala suerte 6.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txikitines F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Txikitines aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Diego Bellés va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 43, Liam Kelly de Txikitines empatava el partit: 2 - 2.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Christian José Liano va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador Víctor Aladro de Txikitines, després de 70 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): En Christian José Liano va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Kristobal Olasagastia la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Fabrizio Indelicato va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Christian José Liano de Txikitines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Roca de Txikitines va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Botev Plovdiv PFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Martin Ersoy de Canary va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): En Doru Joică va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 41. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 174 Minuto 47 (Gol de penalti): Quan passaven 47 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Canary. En Doru Joică va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Blagoy Tzekov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Doru Joică va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Francisco Cadalla no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Francisco Cadalla va fer una estirada espectacular al minut 78, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Stoyan Matev.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dimitar Popov de Canary amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.