Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736764708

Amistoso (Int.) 736764708 Información oficial sobre el partido 736764708 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Real Pargata Alineación oficial del equipo 'Real Pargata' en el partido 1 - 1 Virtus Neapolis Alineación oficial del equipo 'Virtus Neapolis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Pargata Alineación oficial del equipo 'Real Pargata' en el partido 2 - 0 Virtus Neapolis Alineación oficial del equipo 'Virtus Neapolis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pargata

Goles Goles

  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pargata s'esgargamellaven dempeus per esperonar Enzo Ey que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 61 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pargata va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en Víctor Babiano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Raimundo Carrillo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Pargata va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paweł Nowiniak ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Virtus Neapolis

Goles Goles

  • 106 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Neapolis sempre confia amb les genialitats d'en Carmine Paroli; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Emanuele Rottensteiner de Neapolis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesco Oggioni.
  • 513 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Oggioni va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Neapolis va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.