Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736764128

Amistoso (Int., RC) 736764128 Información oficial sobre el partido 736764128 en Hattrick

31.07.2024 11:50:00

Guinea Pan-Africanism Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Guinea Pan-Africanism Soccer Team' en el partido 2 - 1 Maldita Roma Alineación oficial del equipo 'Maldita Roma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guinea Pan-Africanism Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Guinea Pan-Africanism Soccer Team' en el partido 4 - 0 Maldita Roma Alineación oficial del equipo 'Maldita Roma' en el partido
Tiene mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guinea Pan-Africanism Soccer Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Jean-Maxime Bazoge, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pan-Africanism es posava per davant!
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Pan-Africanism va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 66 Loïck Dahan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Pan-Africanism va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juha Laukkala en un 1 contra 1 amb el porter Álex Rosanes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pierre-André Thouvenin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Pan-Africanism va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sakıp Balcı ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Pan-Africanism va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adelin Tourret va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Álex Rosanes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sadio Keleba de Pan-Africanism va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vasile Domnu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Vasile Domnu de Pan-Africanism per doble groga al minut 89.

Maldita Roma

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 en Sergi Peris va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Rubén Cabias quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.