Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736762885

Amistoso (Int.) 736762885 Información oficial sobre el partido 736762885 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido 2 - 2 F.C. MAPELLUM Alineación oficial del equipo 'F.C. MAPELLUM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido 1 - 0 F.C. MAPELLUM Alineación oficial del equipo 'F.C. MAPELLUM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua de botijo

Goles Goles

  • 114 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Patricio Díez de Arellano no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Steaua contenien la respiració mentre en 关 (Guan) 傲阳 (Aoyang) s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

F.C. MAPELLUM

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): MAPELLUM sabia com jugar al contraatac, i al minut 15, Felix Matuška va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 84 minuts Luis Antonio Cataudella va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): MAPELLUM van sortir al contraatac al minut 33, però Paolo Podestà va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): MAPELLUM van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Luis Antonio Cataudella des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Massimiliano Pascali van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Marco Antonio Roca a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.