Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736762408

Amistoso (Int., RC) 736762408 Información oficial sobre el partido 736762408 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

Mierdosos Alineación oficial del equipo 'Mierdosos' en el partido 0 - 4 Kiprich Alineación oficial del equipo 'Kiprich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mierdosos Alineación oficial del equipo 'Mierdosos' en el partido 0 - 5 Kiprich Alineación oficial del equipo 'Kiprich' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mierdosos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hanni Jensen va fer una magnífica centrada, però la rematada de Leander Henriksson va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Hanni Jensen de Mierdosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Jordi Mouré Romanillos de Mierdosos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jordi Mouré Romanillos va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Kiprich

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kiprich va ser finalitzada des de l'esquerra per Landuin Stroisch al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 26 de partit va donar a Kiprich l'avantatge per 0 - 2. Matěj Musil en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Matěj Musil va augmentar l'avantatge de Kiprich a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Pol Carier va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 0 - 4 per a Kiprich.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Roberto Vidoni al minut 41.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mierdosos. La jugada d'estratègia del Kiprich per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tenno Vaher va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jean-Nicolas Hauser va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Kiprich quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Roberto Vidoni va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matěj Musil de Kiprich la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.