Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736762255

Amistoso (Int., RC) 736762255 Información oficial sobre el partido 736762255 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

C.d.F. Canet d'en Berenguer Alineación oficial del equipo 'C.d.F. Canet d'en Berenguer' en el partido 0 - 1 Madres FC Alineación oficial del equipo 'Madres FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.d.F. Canet d'en Berenguer Alineación oficial del equipo 'C.d.F. Canet d'en Berenguer' en el partido 2 - 0 Madres FC Alineación oficial del equipo 'Madres FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.d.F. Canet d'en Berenguer

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Alexandre Paré va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Berenguer.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alexandre Paré va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Alexandre Paré va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Berenguer se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Madres FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 65 (Gol tiro lejano): Després de 65 minuts el Madres, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Anthony Portefaix sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tommi Tukia, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Junior Bargain es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Émerick Quentin de Madres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.