Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736761702

Amistoso (Int., RC) 736761702 Información oficial sobre el partido 736761702 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido 0 - 1 AKB Dynamo Alineación oficial del equipo 'AKB Dynamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido 0 - 3 AKB Dynamo Alineación oficial del equipo 'AKB Dynamo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Griffin Hearts

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Griffin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Agapito Pidal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Radek Šlais va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 76. En Sebastián Bedoya va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

AKB Dynamo

Goles Goles

  • 174 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Brad Baird va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Brad Baird de Dynamo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Nat Gight va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dynamo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alan Milne va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Alan Milne quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Alan Milne va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Felipe Canela, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Alan Milne va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Felipe Canela va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Es duien 69 minuts de partit jugats quan Lewis Hutton va estar a punt de posar per davant a Dynamo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Felipe Canela va impedir un gol cantat.