Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736761622

Amistoso (Int.) 736761622 Información oficial sobre el partido 736761622 en Hattrick

31.07.2024 09:45:00

Olaszfai Könyortelensz Alineación oficial del equipo 'Olaszfai Könyortelensz' en el partido 4 - 3 Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Olaszfai Könyortelensz Alineación oficial del equipo 'Olaszfai Könyortelensz' en el partido 8 - 2 Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido
Es un cenizo 8.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olaszfai Könyortelensz

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Olaszfa contenien la respiració mentre en Geir Alnæs s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Bálint Husz va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ronald Snauwaert, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Olaszfa sabia com jugar al contraatac, i al minut 43, Geir Alnæs va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jaylen Bruce, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Olaszfa.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gergő Herczeg va ser clau en la jugada d'atac de Olaszfa al minut 3, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ronald Snauwaert, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Jaylen Bruce va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ronald Snauwaert va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Sportiva Racing Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 27 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Beszzi Hajhouj de Sportiva marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Un mica després, Siegmar Godorf de Sportiva va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Sportiva van mostrar una bona compenetració quan al minut 85 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Antonio Pérez-Seoane va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 42, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raül Formentí va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Carlos Gustavo Camats des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Vicente Cedeño va fer al minut 51 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Aiold Althuisius, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Sportiva creava perill des de la dreta al minut 54, però en Raül Formentí, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alberto Gandaberro desviant la pilota a servei de cantonada.