Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736760464

Amistoso (Int., RC) 736760464 Información oficial sobre el partido 736760464 en Hattrick

30.07.2024 18:25:00

1. FC Nullnummer Alineación oficial del equipo '1. FC Nullnummer' en el partido 3 - 1 garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
1. FC Nullnummer Alineación oficial del equipo '1. FC Nullnummer' en el partido 6 - 1 garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Nullnummer

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Jasu Vehkamäki va donar a Nullnummer un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Jacky Marchi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Nullnummer i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Nullnummer pel centre va donar un gran resultat: el gol de Patric Ullman va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Nullnummer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jacky Marchi en un 1 contra 1 amb el porter Gerardo Arrogoeta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Mahali Daniel de Nullnummer no va ser gol per ben poc.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): István Csörsz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hanno Fleissner va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

garnatxa club

Goles Goles

  • 154 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Zalakain Arrogoeta va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Xulio Godoi va estar a punt de posar per davant a garnatxa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Henryk Kluza va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Enrique Ameneiro va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del garnatxa va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Enrique Ameneiro no va poder controlar.