Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736759078

Amistoso (RC) 736759078 Información oficial sobre el partido 736759078 en Hattrick

31.07.2024 12:20:00

The Snowpiercer Alineación oficial del equipo 'The Snowpiercer' en el partido 6 - 3 Siegmeyer de Catarina Alineación oficial del equipo 'Siegmeyer de Catarina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
The Snowpiercer Alineación oficial del equipo 'The Snowpiercer' en el partido 8 - 0 Siegmeyer de Catarina Alineación oficial del equipo 'Siegmeyer de Catarina' en el partido
Tiene mala suerte 7.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Snowpiercer

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Snowpiercer va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Ján Chlopík, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Piotr Kramarz va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Snowpiercer contenien la respiració mentre en Tautvidas Ramšas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Snowpiercer va aconseguir el 4 - 2 quan Daniel Måning va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Snowpiercer va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Aliaga des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Snowpiercer. A fi d'aconseguir el 6 - 3, van tocar-la en curt per tal que Ivano Noferi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marty Linighan va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Måning va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Siegmeyer de Catarina

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Abdelqader Ofkir que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Siegmeyer.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Nikos Valasis donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Markus Spangler sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 83 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Quevedo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gunnar Skansbo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Nikos Valasis de Siegmeyer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.