Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736757341

Amistoso (Int.) 736757341 Información oficial sobre el partido 736757341 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido 3 - 1 Micro Clowns FF Alineación oficial del equipo 'Micro Clowns FF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido 5 - 1 Micro Clowns FF Alineación oficial del equipo 'Micro Clowns FF' en el partido
Tiene mala suerte 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liberbank Granada

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 29 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Habib Abd El Muti. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): LBKGranada va augmentar la diferència quan Jordi Miquel Pastor no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paul Dumitraş es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip LBKGranada Alfred Heihal quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Manuel Galloz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Manuel Galloz de LBKGranada gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 20 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Noreno Zuazo donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.

Micro Clowns FF

Goles Goles

  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 62 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Arent Läfvenstedt.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Clowns va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Arent Läfvenstedt va quedar-se sol davant el porter Albino Henestrosa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Micke Dal que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lars-Anders Thytorp de Clowns la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.