Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736756100

Amistoso (Int., RC) 736756100 Información oficial sobre el partido 736756100 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

Jueguetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Jueguetes C.F.' en el partido 3 - 0 Celldömölki Rettenet SE(k). Alineación oficial del equipo 'Celldömölki Rettenet SE(k).' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jueguetes C.F. Alineación oficial del equipo 'Jueguetes C.F.' en el partido 3 - 1 Celldömölki Rettenet SE(k). Alineación oficial del equipo 'Celldömölki Rettenet SE(k).' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jueguetes C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Celldömölki. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Francisco Ruiz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Jueguetes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 37.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): El Jueguetes era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Grigalius Žliubas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 72 en Gerardo Ballén va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Francisco Ruiz podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Jueguetes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Grigalius Žliubas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Celldömölki Rettenet SE(k).