Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736751813

Amistoso (Int., RC) 736751813 Información oficial sobre el partido 736751813 en Hattrick

31.07.2024 23:10:00

Barça Segadors Alineación oficial del equipo 'Barça Segadors' en el partido 2 - 4 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barça Segadors Alineación oficial del equipo 'Barça Segadors' en el partido 1 - 1 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,0 % 40,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barça Segadors

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Segadors va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Manu Mara, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Nana Loveday que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Andrea Lovelady va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Karol 'Girls' Linda es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manu Mara.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dakotah Fanning de Segadors es va guanyar la targeta groga merescudament.

Canaletes FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 71 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Carlos Chávez de Canaletes marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Canaletes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Antonio Salamanca.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): El jugador de Canaletes Carlos Pellico va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 85 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricardo Pascual, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hendrick Hoenderken, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 40, en un 1 contra 1 amb el porter, però Tatya 'Ana' Amaral va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ricardo Pascual des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carlos Mauleón de Canaletes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.