Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736751015

Amistoso (Int., RC) 736751015 Información oficial sobre el partido 736751015 en Hattrick

31.07.2024 15:25:00

pionniers de Paris Alineación oficial del equipo 'pionniers de Paris' en el partido 5 - 4 CD Bandle Alineación oficial del equipo 'CD Bandle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
pionniers de Paris Alineación oficial del equipo 'pionniers de Paris' en el partido 6 - 2 CD Bandle Alineación oficial del equipo 'CD Bandle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pionniers de Paris

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del pionniers s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jihad El-Alami que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 25 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Georg Schiffer va donar a pionniers un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Max Patrick Pimentel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 111 Minuto 93 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 93, José Jorge de Sá de pionniers empatava el partit: 4 - 4.
  • 121 Minuto 110 (Gol por el centro): Al minut 110 els aficionats van embogir quan en José Jorge de Sá va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de pionniers.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Jorge de Sá va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Vasilis Bacino va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 205 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): pionniers va estar a punt de marcar quan Côme Carlo va fer una passada impressionant a Georg Schiffer, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Georg Schiffer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 216 Minuto 111 (Ocasión evento especial rápido + pase): Georg Schiffer va marxar per velocitat al minut 111 i va fer una passada de la mort a José Jorge de Sá, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Côme Carlo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CD Bandle

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, Bandle es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Andrei Olteanu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Bandle van mostrar una bona compenetració quan al minut 75 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que José Ferrón va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador visitant Francesco Mesiti va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 77 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 92, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrei Olteanu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Bandle va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Francesco Mesiti va quedar-se sol davant el porter Mauro Villoria, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Alfredo Barrero va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ladislao Espinal va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Andrei Olteanu al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Ferrón de Bandle amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.