Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736750401

Amistoso (Int.) 736750401 Información oficial sobre el partido 736750401 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 2 - 4 Highbell - King of Men Alineación oficial del equipo 'Highbell - King of Men' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 4 - 2 Highbell - King of Men Alineación oficial del equipo 'Highbell - King of Men' en el partido
Tiene mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Horizonte Final C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Passat el minut 35 de joc, Agraciado Calán facilitava les coses al Division amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Xenpelar Goneta de Division aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Marcelo Dovao va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Division.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Division va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Matthäus Freiherr von Boeselager en un 1 contra 1 amb el porter Bogdan Przychodzeń, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dietmar Jagschitz hauria d'haver estat gol al minut 70 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69, George Truitt de Division va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Highbell - King of Men

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Highbell va ser finalitzada des de l'esquerra per René Houdart al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Ksawery Łąka que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): En Ilija Nešić donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 65 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Ksawery Łąka va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a René Houdart de Highbell la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.