Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736746564

Amistoso 736746564 Información oficial sobre el partido 736746564 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

Murfol Alineación oficial del equipo 'Murfol' en el partido 2 - 2 WildWolves Alineación oficial del equipo 'WildWolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Murfol Alineación oficial del equipo 'Murfol' en el partido 1 - 2 WildWolves Alineación oficial del equipo 'WildWolves' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Murfol

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Murfol eren letals, i Carmelo Saavedra Guzmán va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio Corrias va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

WildWolves

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Un mica després, Lucio Fernández de WildWolves va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador visitant Fernando Ezcay va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 79 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Ádám Józsi va estar a punt de posar per davant a WildWolves amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mortadelo Burgueira va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alaa Badr la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de WildWolves havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 274 Minuto 90 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 90, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Vigalondo de WildWolves va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.