Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736742523

Amistoso (Int., RC) 736742523 Información oficial sobre el partido 736742523 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 2 - 3 Bastardeiros Alineación oficial del equipo 'Bastardeiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 2 - 1 Bastardeiros Alineación oficial del equipo 'Bastardeiros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,4 % 9,6 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nastic_Pucela

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): Nastic_Pucela va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Adolfo Aller la va transformar en el 1 - 0.
  • 139 Minuto 92 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En José García de Caceres va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Rony Beiswanger.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Przybysław Rochmiński arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ezio Fratarcangeli estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Paolo Marcassoli, als 30 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nikos Gkoutakis al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Aybar va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Bastardeiros

Goles Goles

  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Rony Beiswanger de Bastardeiros va marcar de penal l'empat al minut 76.
  • 162 Minuto 100 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 100, quan Apostolis Karpouzopoulos va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 101, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hagen Wichmannsdorf es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Eloi Llaveria va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 20, i va passar la pilota a Shadiman Natidze, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eloi Llaveria de Bastardeiros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.