Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736742008

Amistoso (Int., RC) 736742008 Información oficial sobre el partido 736742008 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 6 - 7 Rosso-Nerii RESITA Alineación oficial del equipo 'Rosso-Nerii RESITA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 7 - 1 Rosso-Nerii RESITA Alineación oficial del equipo 'Rosso-Nerii RESITA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tavernes

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Passat el minut 10 de joc, Rafael Marina facilitava les coses al Tavernes amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Enrique Echezarreta va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tavernes empatava el partit, 2 a 2, al minut 36.
  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 69, Rafael Marina de Tavernes empatava el partit: 3 - 3.
  • 185 Minuto 99 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rosso-Nerii. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Elbert Vandoorne la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tavernes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 3 arribava al minut 99.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, Jesús Requesens va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Rafael Marina quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Tavernes va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però David Baleta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Elbert Vandoorne de Tavernes va intentar batre la porteria rival al minut 67 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Rafael Marina del Tavernes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Tavernes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique Echezarreta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Tavernes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Baleta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Saşa Făgădar.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 96 per blocar una centrada d'en Arseni Civera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tavernes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Enrique Echezarreta va xutar fora per a Tavernes, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Tavernes, Rafael Marina, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Tavernes Jordi Val, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Saşa Făgădar. El marcador continuava 5 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ricardo Blasco de Tavernes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): David Baleta de Tavernes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Saşa Făgădar en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.

Rosso-Nerii RESITA

Goles Goles

  • 115 Minuto 5 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nikolai Suni era molt més ràpid que el defensa Jordi Val. Al minut 5, el jugador de Rosso-Nerii va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Ferit Zaik va marcar al minut 32 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): Rosso-Nerii agafava avantatge al minut 49 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Adi Giurgiu amb mestria.
  • 163 Minuto 100 (Gol por la derecha): El jugador visitant Cosmin Vucea va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 100 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Péter Kasznár de Rosso-Nerii va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rosso-Nerii, Miroslav Dinu, col·locà la pilota just a les mans d'en Rafael Marina. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Cosmin Vucea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Rosso-Nerii.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ferit Zaik va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Denny Muckian de Rosso-Nerii va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Rosso-Nerii Nikolai Suni no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rafael Marina es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.