Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736739302

Amistoso (RC) 736739302 Información oficial sobre el partido 736739302 en Hattrick

31.07.2024 12:20:00

ASHASSIN Alineación oficial del equipo 'ASHASSIN' en el partido 0 - 5 Gran Canaria UD Alineación oficial del equipo 'Gran Canaria UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ASHASSIN Alineación oficial del equipo 'ASHASSIN' en el partido 1 - 5 Gran Canaria UD Alineación oficial del equipo 'Gran Canaria UD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASHASSIN

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Guillermo Fuentidueña, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Canaria, però Luis Navarrete no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ASHASSIN, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Silviu Vapit va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Gran Canaria UD

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Claudiu Gogolan va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rodrigo Villavicencio per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marcus Sieben va augmentar l'avantatge de Canaria a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 139 Minuto 78 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Luis Navarrete van servir per superar a l'últim defensor, en Rodrigo Villavicencio. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Canaria cantant "Luis Navarrete selecció!"
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Andrea Fiorentino va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 0 - 4 per a Canaria.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Passaven 89 minuts quan en Teo Itapuã va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Carl-Emil Mathiasson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Vincent Thisted va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Luis Navarrete quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alexander Uzunov, però la pilota va topar amb el travesser.