Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736737530

Amistoso 736737530 Información oficial sobre el partido 736737530 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

Laer Dirdam C.F Alineación oficial del equipo 'Laer Dirdam C.F' en el partido 2 - 2 Ribera Athletic Alineación oficial del equipo 'Ribera Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Laer Dirdam C.F Alineación oficial del equipo 'Laer Dirdam C.F' en el partido 4 - 0 Ribera Athletic Alineación oficial del equipo 'Ribera Athletic' en el partido
Tiene mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laer Dirdam C.F

Goles Goles

  • 102 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Als 24 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Dirdam va acabar amb la pilota als peus de Mark Harke que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Mark Harke de Dirdam va aconseguir igualar el partit al minut 25, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Dirdam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Simão Matos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 75 (Ocasión de penalti): En Darell Forte va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 75, però el porter visitant Javier Panes el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Dirdam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edward Zmora va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Panes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simão Matos de Dirdam es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Ribera Athletic

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Jesús Cabañero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Athletic, Mariusz Jadowski, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Moshe Haike va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Valdo Cusanca va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Burçin Azim va aconseguir desviar el seu xut a córner.