Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736736434

Amistoso 736736434 Información oficial sobre el partido 736736434 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

Birras y Petas Alineación oficial del equipo 'Birras y Petas' en el partido 2 - 0 98' Bulls Alineación oficial del equipo '98' Bulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Birras y Petas Alineación oficial del equipo 'Birras y Petas' en el partido 0 - 1 98' Bulls Alineación oficial del equipo '98' Bulls' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras y Petas

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Birras contenien la respiració mentre en Beneharo Ganca s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Birras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Clemens Montnor, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Birras va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ovidiu Camber va sortir per sobre el travesser.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Gianmaria Callegari va poder marcar per a Birras en un servei de cantonada picat per en Ricardo Casaldaguilla quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Milan Strojinc, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Seguís Soler Turmo de Birras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

98' Bulls

Goles Goles

  • 125 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Henri Moilanen va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 47. 2-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 64 (Ocasión de falta): Ignacio Cidron va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 64.
  • 250 Minuto 84 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Bulls van pujar a rematar. Però en Ignacio Cidron la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.