Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736736193

Copa 736736193 Información oficial sobre el partido 736736193 en Hattrick

31.07.2024 12:45:00

Lobos de Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobos de Sabadell F.C.' en el partido 3 - 1 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lobos de Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobos de Sabadell F.C.' en el partido 0 - 3 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
Tiene bastante suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobos de Sabadell F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del LSBD. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Bart Block va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Gabriel Hortola va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de LSBD van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Bart Block.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): El LSBD va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Fabio Appia la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

AJC Asesor fiscal

Goles Goles

  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats de Asesor van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Boyan Yordanov va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Ahmed Farghaly va estar a punt de posar per davant a Asesor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stelios Lefkos va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Boyan Yordanov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Stelios Lefkos va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, 祐太郎 (Yutaro) 中島 (Nakajima) quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Asesor va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Boyan Yordanov es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En 祐太郎 (Yutaro) 中島 (Nakajima) va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 250 Minuto 79 (Ocasión de falta): Ahmed Farghaly va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 祐太郎 (Yutaro) 中島 (Nakajima) de Asesor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ahmed Farghaly.