Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736736183

Copa 736736183 Información oficial sobre el partido 736736183 en Hattrick

31.07.2024 12:45:00

Mirador C.F. Alineación oficial del equipo 'Mirador C.F.' en el partido 5 - 6 Mestalla 2004 Alineación oficial del equipo 'Mestalla 2004' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mirador C.F. Alineación oficial del equipo 'Mirador C.F.' en el partido 2 - 1 Mestalla 2004 Alineación oficial del equipo 'Mestalla 2004' en el partido
Tiene bastante suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mirador C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Ettore Oriali de Mirador, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 113 (Gol por el centro): Passat el minut 113 de joc, Lilian Chauvière facilitava les coses al Mirador amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Árpád Simányi del Mirador ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Mirador per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adrian Mackiewicz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 206 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Hugo Hansen va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Mirador va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adrian Mackiewicz en un 1 contra 1 amb el porter Enrique García, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Mirador va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nestor Molbratt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Enrique García.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Hugo Hansen de Mirador va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Giménez de Mirador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolas Berg de Mirador es va emportar una amonestació al minut 105 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Nestor Molbratt anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Mirador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mirador Nicolas Berg va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Mirador, Ettore Oriali, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Lilian Chauvière de Mirador va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Adrian Mackiewicz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.

Mestalla 2004

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 41 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Luis Noguera marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 109 (Gol por el centro): En Luis Noguera donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 109 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): El Mestalla va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 69 amb un llançament de falta perillós. En Luis Noguera però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Mohamed Maaiz Ifsaah va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oliver Wesloe, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Luis Noguera de Mestalla, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Riccardo Donato Esposito de Mestalla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Enrique García de Mestalla, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Oliver Wesloe en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Luis Noguera de Mestalla és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Mestalla Óscar Delbalps no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Oliver Wesloe es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mestalla, Guillermo Blancas, col·locà la pilota just a les mans d'en Oliver Wesloe. El marcador: 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Riccardo Donato Esposito de Mestalla, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Oliver Wesloe en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.