Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736736154

Copa 736736154 Información oficial sobre el partido 736736154 en Hattrick

31.07.2024 12:15:00

Ghenna Alineación oficial del equipo 'Ghenna' en el partido 1 - 3 Pola Athletic Alineación oficial del equipo 'Pola Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ghenna Alineación oficial del equipo 'Ghenna' en el partido 0 - 4 Pola Athletic Alineación oficial del equipo 'Pola Athletic' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ghenna

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Siddiki Assana Nah va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ghenna i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Ghenna van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Leonardo Lermo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Andor Koloszár va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Pola Athletic

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de Athletic Andrea Giuseppe Carrelli va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Plácido Trindade Ferreira va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Franco Battaglini de Athletic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Lucian-Dumitru Gavrău va deixar a Tanguy Brun assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Athletic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Ignacio Saurín-de la Torre va quedar-se sol davant el porter Michael James, però aquest va poder aturar el xut.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Josep Juberó va ridiculitzar a en Valéry Theil amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Blick Njitock quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Michael James, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrea Giuseppe Carrelli després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Michael James va poder desviar-lo a córner.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Samuel Bengtsson va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Blick Njitock al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.