Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736736126

Copa 736736126 Información oficial sobre el partido 736736126 en Hattrick

31.07.2024 12:45:00

Atletico Diogenes Alineación oficial del equipo 'Atletico Diogenes' en el partido 3 - 5 Kastrelos Team Alineación oficial del equipo 'Kastrelos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Diogenes Alineación oficial del equipo 'Atletico Diogenes' en el partido 1 - 4 Kastrelos Team Alineación oficial del equipo 'Kastrelos Team' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Diogenes

Goles Goles

  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): Després de 43 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Atletico, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Niko Hotakainen de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Pavel Muna va donar a Atletico un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mutalip Intimak Uulu es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Mutalip Intimak Uulu del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Mutalip Intimak Uulu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atletico.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Giuseppe Inferrera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giuseppe Inferrera de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kastrelos Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, Kastrelos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Xavi Pupurull es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kastrelos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Efe Utku Eğilmez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 86 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Samuel Čurha de Kastrelos marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Al minut 93 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kastrelos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Xavi Pupurull.
  • 138 Minuto 97 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alfio Brambillia la va rematar Efe Utku Eğilmez amb una magnífica volea que va fer pujar per a Kastrelos el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Xavi Pupurull va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Leopold Malecký va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Yoked Kol va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Leopold Malecký, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kostas Daftsidis, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kostas Daftsidis va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.