Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736736101

Copa 736736101 Información oficial sobre el partido 736736101 en Hattrick

31.07.2024 12:45:00

Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido 5 - 2 F.C.CALAMARO Alineación oficial del equipo 'F.C.CALAMARO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido 1 - 1 F.C.CALAMARO Alineación oficial del equipo 'F.C.CALAMARO' en el partido
Tiene mucha potra 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esperanza F.S.

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Esperanza prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Elmar Metgethen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Bruno Solaun va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Adun Jaidee, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Adun Jaidee es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Elmar Metgethen va superar els defenses rivals per velocitat al minut 47 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Elmar Metgethen gairebé va marcar per a Esperanza des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 115 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bruno Solaun va entorpir al marcador d'en Mortti Tolin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 117 (Ocasión por la derecha): Esperanza per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 117, quan Dmitriy Nezhdanov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adun Jaidee de Esperanza es va emportar una amonestació al minut 117 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Róbson Artois de Esperanza, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alan Whawell en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Adun Jaidee de Esperanza anava molt fort i col·locat però Alan Whawell no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Esperanza, Alfredo Iriarte, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Esperanza Elmar Metgethen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alan Whawell es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 2.

F.C.CALAMARO

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Henning Fauerby va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 70 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): F.C.CALAMARO van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 84, quan 徐 (Xu) 傲凯 (Aokai) va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): F.C.CALAMARO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Yiorgos Zacharakis va desviar el xut final de Pedro César Cortecedo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 260 Minuto 74 (Ocasión de falta): El jugador visitant Gaweł Paś va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 74 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Massimo Tavarilli de F.C.CALAMARO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 112, Alain Galinier de F.C.CALAMARO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de F.C.CALAMARO Pedro César Cortecedo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de F.C.CALAMARO, José Vicente Cándamo, col·locà la pilota just a les mans d'en Yiorgos Zacharakis. El marcador: 3 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Sebastián Liuzzi xutant per a F.C.CALAMARO va fer anar la pilota just on la volia, però Yiorgos Zacharakis, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.