Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736736045

Copa 736736045 Información oficial sobre el partido 736736045 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

CdMan Club Alineación oficial del equipo 'CdMan Club' en el partido 4 - 3 Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CdMan Club Alineación oficial del equipo 'CdMan Club' en el partido 1 - 4 Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido
Tiene bastante suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CdMan Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CdMan contenien la respiració mentre en Ewald Leys s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 29, Kale Chung de CdMan empatava el partit: 2 - 2.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Levent Ün va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, CdMan, al minut 50. El marcador va canviar a 3 - 2.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ewald Leys es va introduir dins la defensa central al minut 57, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Luís Camilo Moreira Sousa va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marcel Galobardes al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Denis Buraikin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Sanosuke

Goles Goles

  • 163 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 8. L'anotador per Sanosuke va ser José Francisco De la Parra, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ángel Romero Román va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Ángel Romero Román va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Sanosuke en aconseguir el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): José Francisco De la Parra va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patrick Scalisi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ingo van Calker estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ángel Romero Román, als 3 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Es duien 49 minuts de partit jugats quan Ángel Romero Román va estar a punt de posar per davant a Sanosuke amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Patrick Scalisi va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 56 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Paweł Steczek va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.