Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736736044

Copa 736736044 Información oficial sobre el partido 736736044 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 0 - 3 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 1 - 1 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Zulo

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Miguel Erinazu va estar a punt d'empatar per a Zulo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Trinflón Bellini va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Mirete Fernández Hinestrosa va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Moisés Estacio hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Trinflón Bellini. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Romà Corominas de Zulo es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 71, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romà Corominas de Zulo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kemasangres FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Kemasangres va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Francisco Feliu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 187 Minuto 52 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Kemasangres va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 52 va arribar el 0 - 2 quan en Carlos Furios va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 107 Minuto 64 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Carlos Furios semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Kemasangres. Qui ho havia de dir! 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 43 per Benjamin Holdorp va anar a parar a la creueta.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kemasangres, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Carlos Furios va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Furios de Kemasangres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.