Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736736021

Copa 736736021 Información oficial sobre el partido 736736021 en Hattrick

31.07.2024 12:15:00

imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 2 - 3 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 1 - 0 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

imperioso

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Rafael Izal va donar a imperioso un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 66 gràcies a la jugada de Abel Tordesillas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Gerona va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Jorge Gerona va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de imperioso.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Izal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

StrawHat FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 40, en Timoteo Carul la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Claudiu Scoarşte que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 187 Minuto 71 (Gol tiro lejano): Era obvi que el StrawHat volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 71 van aconseguir marcar quan en Timoteo Carul va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 2.
  • 187 Minuto 75 (Gol tiro lejano): En José Luis Berto conduïa pel cercle central i, veient a en Marios Aravidis desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio González Almunia va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Miguel García Castris va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Timoteo Carul ja els havia advertit que el porter contrari, en Sylvain Fardel, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.