Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736731889

Amistoso 736731889 Información oficial sobre el partido 736731889 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Tronats Atlètic Alineación oficial del equipo ' Tronats Atlètic ' en el partido 1 - 0 Los Gromiteros Alineación oficial del equipo 'Los Gromiteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tronats Atlètic Alineación oficial del equipo ' Tronats Atlètic ' en el partido 1 - 0 Los Gromiteros Alineación oficial del equipo 'Los Gromiteros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tronats Atlètic

Goles Goles

  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Acaimo Vivar al minut 43, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Tronats i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Tronats van sortir al contraatac al minut 44, però Óscar Turégano va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Altino Galego va rebre molts aplaudiments. Al minut 71 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Los Gromiteros

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manuel Arostegui, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Corral va fer una magnífica centrada, però la rematada de Daniel Martínez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gromiteros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Manuel Arostegui va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gromiteros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kristof Bauwens, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Penadés de Gromiteros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.