Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736731606

Amistoso 736731606 Información oficial sobre el partido 736731606 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido 1 - 2 Fallo Vallecano Alineación oficial del equipo 'Fallo Vallecano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido 2 - 1 Fallo Vallecano Alineación oficial del equipo 'Fallo Vallecano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAPID Getafe Slatina ROMANIA

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en David Encalada va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Slatina empatava el partit, 1 a 1, al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): David Encalada de Slatina va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Nava va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Steve Grant va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Slatina se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Fallo Vallecano

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 20 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Vallecano. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Rafael Fernández xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Vallecano va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 85. Juan Ignacio Dach va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Fermín Quasi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Cabúes, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafael Fernández va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Janko Pranjko va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.