Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736728053

Amistoso (Int., RC) 736728053 Información oficial sobre el partido 736728053 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

Are you picado FC Alineación oficial del equipo 'Are you picado FC' en el partido 5 - 7 LeoncinoMi Alineación oficial del equipo 'LeoncinoMi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Are you picado FC Alineación oficial del equipo 'Are you picado FC' en el partido 1 - 9 LeoncinoMi Alineación oficial del equipo 'LeoncinoMi' en el partido
Tiene mucha potra 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Are you picado FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Goumbo Sy Diallo sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 3 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): picado s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Marlon Obrist per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): picado va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 64 Marek Brząkała va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 120 Minuto 68 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 68, indicava inequívocament que en Ivan Šmucr va saber trobar la xarxa rival. picado desfeia l'equilibri: 4 a 3.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Goumbo Sy Diallo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del picado se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 74.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marlon Obrist es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Šmucr de picado va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LeoncinoMi

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LeoncinoMi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kalmahambet Balmuratov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Kalmahambet Balmuratov va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 190 Minuto 66 (Gol de falta): En Kalmahambet Balmuratov va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-3.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Dirk Frietsch que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 164 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de LeoncinoMi al minut 90. Luiz Gustavo Francescatto va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 5 - 5
  • 174 Minuto 92 (Gol de penalti): Quan passaven 92 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del LeoncinoMi. En Luiz Gustavo Francescatto va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 5 - 6.
  • 183 Minuto 107 (Gol por la derecha): Dirk Frietsch va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 5 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LeoncinoMi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dirk Frietsch, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Zdeněk Skalička quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Kalmahambet Balmuratov al minut 65 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Dirk Frietsch de LeoncinoMi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julian Münzberger.