Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736726922

Amistoso (Int., RC) 736726922 Información oficial sobre el partido 736726922 en Hattrick

23.07.2024 19:20:00

Reg Bull Novara Alineación oficial del equipo 'Reg Bull Novara' en el partido 4 - 1 Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reg Bull Novara Alineación oficial del equipo 'Reg Bull Novara' en el partido 1 - 1 Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reg Bull Novara

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Corria el minut 9, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Novara s'avançava en el marcador després que en Svatopluk Podloucký xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Novara va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ivano Papèra va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47 en Svatopluk Podloucký va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lorenzo Di Croce va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Atletico Blanquiazul C.F.

Goles Goles

  • 154 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 els visitants van aconseguir el 4 - 1 quan Selman Çağlan va afusellar el porter des del punt de penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Gallegos.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Selman Çağlan de Blanquiazul la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.