Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736726085

Amistoso (Int., RC) 736726085 Información oficial sobre el partido 736726085 en Hattrick

24.07.2024 23:55:00

Véio Pinguço FC Alineación oficial del equipo 'Véio Pinguço FC' en el partido 0 - 5 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Véio Pinguço FC Alineación oficial del equipo 'Véio Pinguço FC' en el partido 0 - 5 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Véio Pinguço FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 和也 (Kazuya) 脇田 (Wakita) de Véio FC es va guanyar la targeta groga merescudament.

REU Real Eiró United

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador de United Marcos Verganza va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 28 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, un xut de Tomás Labayen Aranzabe des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, United va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Saber Barrada, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Marcos Verganza va augmentar l'avantatge de United a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a United augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Saber Barrada es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jesús Garriga va rebre molts aplaudiments. Al minut 41 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, el United va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Izidor Pešut s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tomás Labayen Aranzabe va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jesús Garriga quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Saber Barrada quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lo Baggen, però la pilota va topar amb el travesser.