Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736725417

Amistoso (Int., RC) 736725417 Información oficial sobre el partido 736725417 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido 1 - 4 FC GORĄCE WARGI Alineación oficial del equipo 'FC GORĄCE WARGI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido 2 - 0 FC GORĄCE WARGI Alineación oficial del equipo 'FC GORĄCE WARGI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moratalaz Mola Maz

Goles Goles

  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Moratalaz per la dreta va donar com a resultat un gol de Raúl Landen al minut 58 que reduïa la distància a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jaccomo Woegerer va marxar per velocitat al minut 13 i va fer una passada de la mort a Raúl Landen, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Marko Wedel de Moratalaz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC GORĄCE WARGI

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el GORĄCE va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jean-René Maréchal, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): GORĄCE va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Tero Pohjaniemi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): El GORĄCE era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Patryk Paszulewicz va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Óscar Valenciaga de GORĄCE l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 54 de partit.