Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736725396

Amistoso 736725396 Información oficial sobre el partido 736725396 en Hattrick

24.07.2024 12:05:00

Godolphin00 Alineación oficial del equipo 'Godolphin00' en el partido 1 - 1 FC Franintop Alineación oficial del equipo 'FC Franintop' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Godolphin00 Alineación oficial del equipo 'Godolphin00' en el partido 1 - 0 FC Franintop Alineación oficial del equipo 'FC Franintop' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Godolphin00

Goles Goles

  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ignacio Virto de Godolphin00 va aconseguir igualar el partit al minut 74, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dezső Latabár de Godolphin00 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Franintop

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fermí Trullàs de Franintop es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Predrag Cvejić van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Juan Martín Villar a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Franintop va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Fermí Trullàs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Franintop, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Fermí Trullàs va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Franintop va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alio Yanguas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eleuterio Gómez de la Cortina de Franintop amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Eleuterio Gómez de la Cortina se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.