Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736724928

Amistoso (Int.) 736724928 Información oficial sobre el partido 736724928 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

TurnoNocturno Alineación oficial del equipo 'TurnoNocturno' en el partido 2 - 2 Panificio F.lli Valsecchi snc Alineación oficial del equipo 'Panificio F.lli Valsecchi snc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
TurnoNocturno Alineación oficial del equipo 'TurnoNocturno' en el partido 3 - 4 Panificio F.lli Valsecchi snc Alineación oficial del equipo 'Panificio F.lli Valsecchi snc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,5 % 40,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TurnoNocturno

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 8, indicava inequívocament que en Marius-Călin Duduţă va saber trobar la xarxa rival. TurnoNocturno desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): TurnoNocturno va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rubén Landaluce Ugarte va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Héctor Casabares es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rubén Landaluce Ugarte per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Annunziato Scalambrieri va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Panificio F.lli Valsecchi snc

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Leopoldo Gargaglia va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per F.lli vals en aconseguir el 2 - 1.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 68 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Lester De Blaere marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 9 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Emil Reško, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Attilio Scibilia quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Attilio Scibilia va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Bogumił Syldatk va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Exidio Baldín va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Leopoldo Gargaglia de F.lli vals es va guanyar la targeta groga merescudament.