Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736720915

Amistoso (Int., RC) 736720915 Información oficial sobre el partido 736720915 en Hattrick

24.07.2024 12:25:00

SESE F.C. Alineación oficial del equipo 'SESE F.C.' en el partido 2 - 1 Tricolor Paulista Alineación oficial del equipo 'Tricolor Paulista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SESE F.C. Alineación oficial del equipo 'SESE F.C.' en el partido 2 - 0 Tricolor Paulista Alineación oficial del equipo 'Tricolor Paulista' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SESE F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Gallones, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SESE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 136 Minuto 103 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Felipinho Fontana Castro encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Deivid Sáiz Pérez anotar per a SESE el 2 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En José Gallones del SESE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Mihai Ionescu va sorprendre Jair José Ferreira amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En José Gallones va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SESE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zbigniew Jagsch va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Jair José Ferreira va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 72 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Mihai Ionescu va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mihai Ionescu va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tricolor Paulista

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Luís Roberto Jurubaíba va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Carlos Eres sol davant la porteria al minut 24, però la seva rematada va ser molt fluixa.