Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736720691

Amistoso (Int.) 736720691 Información oficial sobre el partido 736720691 en Hattrick

24.07.2024 12:30:00

Atletico Viseño Alineación oficial del equipo 'Atletico Viseño' en el partido 2 - 3 Southside AFC Alineación oficial del equipo 'Southside AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Viseño Alineación oficial del equipo 'Atletico Viseño' en el partido 1 - 1 Southside AFC Alineación oficial del equipo 'Southside AFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,0 % 24,3 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Viseño

Goles Goles

  • 114 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de 8 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Atletico, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Enrique Azuela de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SAFC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Youssouf Esseddyq la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atletico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 16.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 91 minuts, el Atletico va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Lekuberrieta.

Southside AFC

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): SAFC va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kaspars Eizentāls, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Simone Tomasini que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): En Leonardo Preto entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SAFC, un peu providencial d'en Ciriaco Kreyenbühl va situar el 2-2 al panell digital.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): En Ciriaco Kreyenbühl donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 61 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): SAFC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Jefferson Gabriel Fernandes Jr. des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jefferson Gabriel Fernandes Jr. després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Enrique Zaplana va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Egon Hansson de SAFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonardo Preto de SAFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Egon Hansson va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.